Menü
Jelentkezés

Hírek


Influencert keres a Wabi Academy

Szeretnél új szakmát tanulni, és emellett profi ismereteket szereznél a közösségi média és az online marketing világából is?
Mi mindezt akár INGYEN kínáljuk Neked!


A Wabi Academy különleges és kihagyhatatlan lehetőséget hirdet:
Influencert (=véleményvezér) keresünk tavasszal induló kézápoló és műkörömépítő tanfolyamunkra! Ha tehetséget érzel magadban arra, hogy beszámolókkal végigtudósítsd tanfolyamunkat, illetve képeket és videókat készíts, Téged keresünk! Legyél hallgatónk és egyben marketinges csapatunk tagja 4 hónapig, és a tanfolyamot INGYENESEN biztosítjuk számodra!

Jelentkezz MOST a Wabi Academy influencerének!

(jelentkezésedhez mellékeld a motivációs leveled is!)

 

Téged keresünk, ha


Feladataid lesznek


Jelentkezés feltételei


A jelentkezés folyamata

A Jelentkezem gombra való kattintással, e-mailben tudsz jelentkezni. Ezt követően a Wabi Academy oktatásszervezője 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot. Jelentkezésedhez mindenképpen csatold a motivációs leveled is, melyben ismereteted velünk, hogy miért Te lennél a legalkalmasabb jelölt.

Jelentkezz MOST a Wabi Academy influencerének!

(jelentkezésedhez mellékeld a motivációs leveled is!)

 

A beiratkozáshoz szükséges okmányok


További információ

Figyelem! A jelentkezés nem jelent automatikus felvételt ingyenes képzésünkre. Az influenceri pozícióra jelentkezőkkel a tanfolyam kezdete előtt interjút készítünk, és kiválasztjuk a pozícióra legmegfelelőbb leendő hallgatót. A választott hallgatóval a tanfolyam kezdete előtt ismertetjük a pontos feladatokat, illetve közösen kialakítunk egy akciótervet, melynek alapján a 4 hónapos tanfolyamot végig kell tudósítania.

A tanfolyam költségét választott hallgatónknak ingyesen biztosítjuk, így 145.000 Ft értékű ajándékot kapsz. Amit fizetned kell: a 40.000 Ft értékű kezdőcsomagot (anyagok és eszközök) illetve a vizsgadíjat, amely 50.000 Ft.

A tanfolyam tervezett indulási ideje: 2018. március

További információ kézápoló és műkörömépítő tanfolyamunkról »