Menü
Jelentkezés

Mit tanulhatsz


Hamarosan indulnak a Wabi Academy új, gyakorlatorientált képzései!
Ne maradj le, jelentkezz most!

Tovább

Képzések

Tájékoztatjuk, hogy a szakképzés átalakulása miatt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem indítjuk képzéseinket.

Fodrász

Fodrász

Jelentkezz fodrász képzésünkre és sajátítsd el a legújabb trendeket, a legmodernebb technikákat a Wabi Academy-n!

Kozmetikus

Kozmetikus

Tanuld meg a kozmetikus szakma fortélyait a Wabi Academy képzésein, profi, tapasztalt oktatóinktól. Jelentkezz most a hamarosan induló képzésre!

Kézápoló és műkörömépítő

Kézápoló és műkörömépítő

Valósítsd meg álmaidat a Wabi Academy hamarosan induló kézápoló és műkörömépítő képzései segítségével! Jelentkezz most és tanulj profiktól, sok-sok gyakorlattal!

Lábápoló képzés

Lábápoló képzés

Jelentkezz most a Wabi Academy hamarosan induló Lábápoló képzésére. Tanuld meg profi szakemberektől és rengeteg gyakorlattal a szakma rejtelmeit!

Szakács képzés

Szakács képzés

Gyerekkorod óta szakács szeretnél lenni? Rajongasz az ízletes és egészséges falatokért? Nem elégszel meg egy alaptudással, a szakma egyik legjobbja akarsz lenni? Jelentkezz MOST a Wabi Academy szakács képzésére!

Szépségtanácsadó

Szépségtanácsadó

Sajátítsd el a divatvilág legújabb trendjeit, legyél Te a környék legjobb szépségtanácsadója! Jelentkezz most a Wabi Academy hamarosan induló képzésére!

Cukrász képzés

Cukrász képzés

Gyerekkorod óta vonz a sütemények, krémek és fagylaltok világa? Minden vágyad, hogy sikeres cukrász legyél? Nem elégszel meg az alaptudással, a cukrász szakma legjobbja akarsz lenni? Jelentkezz MOST a Wabi Academy Cukrász képzésére!

Pincér képzés

Pincér képzés

Vonz a vendéglátás színes és változatos világa? Minden álmod, hogy pincérként dolgozhass? Nem elégszel meg az alaptudással, a szakma legjobbja akarsz lenni? Jelentkezz MOST a Wabi Academy pincér képzésére!

Tanfolyamok

Sminkes tanfolyam

Sminkes tanfolyam

Fedezd fel a sminkelés színes világát és tanuld meg a sminkes szakma minden csínját-bínját a Wabi Academy tapasztalt oktatóitól. Jelentkezz most a hamarosan induló tanfolyamra!

Szempilla stylist - műszempilla-tanfolyam

Szempilla stylist - műszempilla-tanfolyam

Készítsd te a város legszebb, legigézőbb szempilláit! Jelentkezz a Wabi Academy hamarosan induló szempilla stylist - műszempilla tanfolyamára!

Gyógypedikűr tanfolyam

Gyógypedikűr tanfolyam

Fejleszd tovább lábápoló ismereteidet és tanulj a szakma legjobbjaitól a Wabi Beauty Academy Gyógypedikűr tanfolyamán! Jelentkezz MOST a hamarosan induló tanfolyamra!

Nyirokmasszázs tanfolyam

Nyirokmasszázs tanfolyam

Jelentkezz a Wabi Academy Nyirokmasszázs tanfolyamára, és bővítsd elméleti és gyakorlati ismeretekkel a masszázstudásodat!

Hírek

Influencert keres a Wabi Academy

Influencert keres a Wabi Academy

A Wabi Academy különleges és kihagyhatatlan lehetőséget hirdet: Influencert keresünk tavasszal induló kézápoló és műkörömépítő tanfolyamunkra!

Jelentkezz MOST!

Jelentkezz MOST!

A szépségiparban szeretnél dolgozni és a legjobbaktól akarsz tanulni?
Jelentkezz MOST a Wabi Academy induló képzéseire!