Menü
Jelentkezés

Mit tanulhatsz


Tájékoztatjuk, hogy a szakképzés átalakulása miatt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem indítjuk képzéseinket.

Lábápoló képzés

OKJ szám: 32 815 02
A képzési program nyilvántartási száma: E-000987/2014/A004

A 2019. januárban OKJ-s bizonyítványt szerzett vizsgázók átlageredménye: 4,71

Vonz a pedikűrös szakma?
Szeretnél a láb szépészetével, díszítésével foglalkozni?
Az elmélet mellett magabiztos gyakorlatot is adó tudásra vágysz, amellyel azonnal dolgozni is tudsz?

Jelentkezz MOST a Wabi Academy lábápoló képzésére!

 

A képzés célja

A lábápoló képzésünk célja, olyan szakmai elmélet és gyakorlati tudással rendelkező szakemberek nevelése, akik határozottan, önállóan és igényesen tudják ellátni a lábbal kapcsolatos szépészeti és karbantartó feladatokat, miközben követik a gyorsan változó piac által diktált trendeket és a technológiai újításokat.

A lábápoló szakképesítés a lábbal kapcsolatos szépészeti és karbantartó feladatokat tartalmazza. A feladatok kizárólag a bőr felső rétegeire vonatkoznak, így a kezelés fájdalom és vérzés nélküli. A lábápolás főként a szépészetre koncentrál, amely a mai kor igényeit, a láb és a kéz összhangját tükrözi, ezen belül a bőr és köröm ápolását, valamint a köröm díszítését foglalja magába.

A képzésben részt vevők a szakmai alapok elsajátításán túl betekintést kapnak egy szalon működésébe, valamint elsajátítják az anatómiai- és anyagismereti tudnivalókat. A képzés felkészíti a részt vevőket a a szociális funkciók ellátására és szükség szerint formálja a személyiséget.


A lábápoló képzés témakörei

11909-16 Lábápoló szalon kialakítása és működtetése
11250-16 Lábápolás
11860-16 Szolgáltatást megalapozó orvosi ismeretek
11861-16 Anyagismeret alkalmazásai
11727-16 Lábápoló szakmai ismeret

Lábápolóként


Vizsgák

Az egyes modulok lezárásaként modulzáró vizsgákat tartunk. Ezek sikeres teljesítését követően kerülhet sor a képzést lezáró vizsgára.

 


Végzettség

A sikeres vizsgát követően államilag elismert OKJ-s bizonyítványt adunk, amellyel lábápoló szakemberként dolgozhatsz alkalmazásban, alvállalkozóként vagy saját vállalkozást is alapíthatsz.


Az oktatók

A szakmai elméleti és gyakorlati oktatásban a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény és a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény előírásainak megfelelő végzettséggel rendelkező pedagógusok és/vagy egyéb szakemberek vesznek részt.


A lábápoló képzés ára

A teljes, 4 hónapos lábápoló képzés díja 185 000 Ft, vizsgadíj 50 000 Ft.

A képzés díjának kiegyenlítéséhez igény esetén részletfizetési lehetőséget is biztosítunk.  Beiratkozáskor 50 000 Ft, majd 4 hónapon keresztül havonta 33 750 Ft, a vizsgadíj a vizsgára való jelentkezéskor fizetendő.

Az ár tartalmazza:

 

Szükséges előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
A képzés hossza: 4 hónap
Oktatási napok: heti egy alkalom, 15:00 – 20:00 óráig, valamint a 2. hónaptól további 2-3 nap gyakorlati képzés.
A képzés helyszíne: Az oktatás a Wabi Beauty Center modern tantermeiben történik. A gyakorlati képzések egy része tanműhely rendszerben, másik része egyénre szabottan, külön időbeosztás szerint a Wabi Beauty Centerben zajlik.


Azért válaszd a Wabi Academy lábápoló képzését, mert

Jelentkezz MOST a hamarosan induló lábápoló képzésre!

 

A jelentkezés folyamata

A lábápoló képzésre a Jelentkezem gombra való kattintással, e-mailben tudsz jelentkezni. Ezt követően a Wabi Academy oktatásszervezője 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


A képzésen való részvétel feltételei


A beiratkozáshoz szükséges okmányok


A beiratkozást követően Felnőttképzési Szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a képzés paramétereit: a képzési formát, a képzési időt, a képzési óraszámot, a képzési helyszíneket, a képzési- és vizsgadíjat, a képzés során nyújtott teljesítmények ellenőrzési és értékelési módját, a vizsgára bocsátás feltételeit, a vizsgáztatás módját, valamint az intézmény és a részt vevő kötelezettségeit.

Jelentkezz MOST a hamarosan induló lábápoló képzésre!

Aktuális képzéseink