Menü
Jelentkezés

Mit tanulhatsz


Tájékoztatjuk, hogy a szakképzés átalakulása miatt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem indítjuk képzéseinket.

Szakács képzés

OKJ szám: OKJ 34 811 04
A képzési program nyilvántartási száma: E-000987/2014/A005

A 2019. januárban OKJ-s bizonyítványt szerzett vizsgázók átlageredménye: 4,28

 

Gyerekkorod óta szakács szeretnél lenni?
Rajongasz az ízletes és egészséges falatokért?
Nem elégszel meg egy alaptudással, a szakma egyik legjobbja akarsz lenni?

Jelentkezz MOST a Wabi Academy szakács képzésére!

 

A képzés célja

A szakács képzésünk célja olyan, újszerű, szakmai elméleti és gyakorlati szakácsok képzése, akik önállóan, hatékonyan, szakszerűen, precízen, megbízhatóan és felelősségteljesen képesek végezni a feladatukat. Igazodni tudnak a piac gyorsan változó igényeihez, bátran és változatosan tudják használni a legkülönbözőbb alapanyagokat és képesek követni, megfelelni a szakma technológiai fejlődéséből adódó változó és egyre növekvő követelményeknek.

A szakács képzésen a hallgatók a szakmai alapvető elméleti és gyakorlati műveletei, a korszerű szakmai műveltség , valamint az általános és speciális szaktudás mellett megismerik a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakításának és elkészítésének folyamatát és módját. Megtanulják megfelelő minőségi színvonalon tálalni az ételeket, ezáltal fejlődik asz esztétikai érzékük és képességük. A szakács képzés betekintést nyújt az éttermek, vendéglátó-ipari egységek működésének folyamatában és felkészít a szakmai érdekvédelmi szervezetek munkájában való közreműködésre.


A szakács képzés témakörei

11518-16 Élelmiszerismeret
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
12096-16 Szakács szakmai idegen nyelv
12094-16 Ételkészítési ismeretek alapjai
12095-16 Ételkészítési ismeretek
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
11497-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.

Szakácsként


Vizsgák

Az egyes modulokból modulzáró vizsgákat tartunk. Sikeres modulzáró vizsgákat követően vehetsz részt a képzést lezáró vizsgán. Ennek díja 50 000 Ft.


Végzettség

A szakács képzés sikeres elvégzéséről OKJ-s bizonyítványt adunk, amellyel elhelyezkedhetsz alkalmazottként, dolgozhatsz alvállalkozóként vagy akár saját vállalkozást is alapíthatsz.


Az oktatók

A szakmai elméleti és gyakorlati oktatásban a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény és a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény előírásainak megfelelő végzettséggel rendelkező pedagógusok és/vagy egyéb szakemberek vesznek részt.


A szakács képzés ára

A teljes, 10 hónapos szakács képzés díja 240 000 Ft.
A képzés díjának kiegyenlítéséhez igény esetén részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Beiratkozáskor 50 000 Ft, majd 10 hónapon keresztül havonta 19 000 Ft fizetendő.

Az ár tartalmazza:

Szükséges előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

A képzés hossza: 10 hónap

Oktatási napok: heti 1 alkalom elmélet 15:00 – 20:00 óráig, valamint a 3. hónaptól további 2-3 alkalom gyakorlati képzés.

A képzés helyszíne: Az oktatás a Wabi Beauty Center modern tantermeiben zajlik. A gyakorlati képzések egy része tanműhely rendszerben, másik része egyénre szabottan, külön időbeosztás szerint a Wabi Beauty Center éttermi konyháján történik.

Azért válaszd a WABI Academy szakács képzését, mert

Mire vársz?
Valósítsd meg az álmodat, legyél te is szakács!

Jelentkezz MOST a hamarosan induló szakács képzésre!
A helyek gyorsan betelnek, ne maradj le!

 

A jelentkezés folyamata

A szakács képzésre a Jelentkezem gombra való kattintással, e-mailben tudsz jelentkezni. Ezt követően a Wabi Academy oktatásszervezője 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


A szakács képzésen való részvétel feltételei


A beiratkozáshoz szükséges okmányok

A beiratkozást követően Felnőttképzési Szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a képzés paramétereit: a képzési formát, a képzési időt, a képzési óraszámot, a képzési helyszíneket, a képzési- és vizsgadíjat, a képzés során nyújtott teljesítmények ellenőrzési és értékelési módját, a vizsgára bocsátás feltételeit, a vizsgáztatás módját, valamint az intézmény és a részt vevő kötelezettségeit.

Jelentkezz MOST a szakács képzésére!

Aktuális képzéseink