Menü
Jelentkezés

Mit tanulhatsz


Tájékoztatjuk, hogy a szakképzés átalakulása miatt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem indítjuk képzéseinket.

Pincér képzés

OKJ szám: OKJ 34 811 03
A képzési program nyilvántartási száma: E-000987/2014/A010

Vonz a vendéglátás színes és változatos világa?
Minden álmod, hogy pincérként dolgozhass?
Nem elégszel meg az alaptudással, a szakma legjobbja akarsz lenni?

Jelentkezz MOST a Wabi Academy pincér képzésére!

 

A képzés célja

A pincér képzésünk célja, hogy olyan vendéglátó elméleti és gyakorlati tudással rendelkező szakembereket nevelhessünk, akik magabiztosan, önállóan és igényesen tudjanak a szakmájukban mozogni. Az államilag elismert képzésünkkel megszerezhető kompetenciák segítségével biztos állást és egy jobb, tartalmasabb életminőséget teremthetnek maguknak a hallgatók, képzésben részt vevők.

A pincér képzés során komoly szakmai múlttal rendelkező oktatóktól sajátíthatod el a pincér szakmához szükséges kompetenciákat, megismered a munkakörhöz tartozó feladatokat és a hozzájuk szükséges szakmai ismereteket, készségeket, képességeket, személyes-, társas- és módszerkompetenciákat.

A pincér képzést követően különböző vendéglátó egységekben láthatsz el fontos értékesítési és szolgáltatási feladatokat. Magas színvonalon és professzionális módon tudod majd fogadni a vendégeket, felszolgálni a választott terméket, ételeket, italokat, és udvariasan, szakszerűen tudod elvégezni a feladathoz kapcsolódó szolgáltatásokat. Profi, igényes és szakszerű munkát tudsz végezni, bárhol is helyezkedsz el pincérként.


A pincér képzés témakörei

11518-16 Élelmiszerismeret
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
11521-16 Cukrász szakmai idegen nyelv
11524-16 Felszolgálási alapok
11525-16 Felszolgáló szakmai ismeretek
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
11497-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.

Pincérként:


Vizsgák

Az egyes modulokból modulzáró vizsgákat tartunk. Sikeres modulzáró vizsgákat követően vehetsz részt a képzést lezáró vizsgán. Ennek díja 50 000 Ft.


Végzettség

A pincér képzés sikeres elvégzéséről államilag elismert OKJ-s bizonyítványt adunk, amellyel elhelyezkedhetsz alkalmazottként, dolgozhatsz alvállalkozóként vagy akár saját vállalkozást is alapíthatsz.


Az oktatók

A szakmai elméleti és gyakorlati oktatásban a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény és a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény előírásainak megfelelő végzettséggel rendelkező pedagógusok és/vagy egyéb szakemberek vesznek részt.


A pincér képzés ára

A teljes, 10 hónapos pincér képzés díja 250 000 Ft.
A képzés díjának kiegyenlítéséhez igény esetén részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Beiratkozáskor 50 000 Ft, majd 10 hónapon keresztül havonta 20 000 Ft fizetendő.

Az ár tartalmazza:

Szükséges előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

A képzés hossza: 10 hónap

Oktatási napok: heti 1 alkalom elmélet 15:00 – 20:00 óráig, valamint a 3. hónaptól további 2-3 alkalom gyakorlati képzés.

A képzés helyszíne: Az oktatás a Wabi Beauty Center modern tantermeiben zajlik. A gyakorlati képzések egy része tanműhely rendszerben, másik része egyénre szabottan, külön időbeosztás szerint a Wabi Beauty Center éttermében történik.

Azért válaszd a WABI Academy pincér képzését, mert

Mire vársz?
Valósítsd meg az álmodat, legyél te is pincér!

Jelentkezz MOST a hamarosan induló pincér képzésre!
A helyek gyorsan betelnek, ne maradj le!

 

A jelentkezés folyamata

A pincér képzésre a Jelentkezem gombra való kattintással, e-mailben tudsz jelentkezni. Ezt követően a Wabi Academy oktatásszervezője 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


A pincér képzésen való részvétel feltételei


A beiratkozáshoz szükséges okmányok

A beiratkozást követően Felnőttképzési Szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a képzés paramétereit: a képzési formát, a képzési időt, a képzési óraszámot, a képzési helyszíneket, a képzési- és vizsgadíjat, a képzés során nyújtott teljesítmények ellenőrzési és értékelési módját, a vizsgára bocsátás feltételeit, a vizsgáztatás módját, valamint az intézmény és a részt vevő kötelezettségeit.

Jelentkezz MOST a pincér képzésére!

Aktuális képzéseink