Menü
Jelentkezés

Mit tanulhatsz


Tájékoztatjuk, hogy a szakképzés átalakulása miatt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem indítjuk képzéseinket.

Cukrász képzés

OKJ szám: OKJ 34 811 01

A képzési program nyilvántartási száma: E-000987/2014/A011

Gyerekkorod óta vonz a sütemények, krémek és fagylaltok világa?
Minden vágyad, hogy sikeres cukrász legyél?
Nem elégszel meg az alaptudással, a cukrász szakma legjobbja akarsz lenni?

Jelentkezz MOST a Wabi Academy cukrász képzésére!

 

A képzés célja

A cukrász képzésünk célja, hogy olyan elméleti és gyakorlati tudással rendelkező cukrászokat nevelhessünk ki, akik magabiztosan, önállóan, az aktuális trendeket követve tudjanak dolgozni, és ne csak finom, de látványos és modern cukrásztermékeket tudjanak készíteni. Az államilag elismert cukrász képzés segítségével megszerezhető kompetenciák biztos állást, jobb életminőséget és pozitív visszajelzésekben gazdag pályát biztosítanak.

A cukrász képzésünk során tapasztalt oktatóktól sajátíthatod el a szakmához szükséges kompetenciákat, ismerheted meg a munkakör betöltéséhez szükséges feladatokat, és az elvégzésükhöz nélkülözhetetlen szakmai ismereteket, készségeket, képességeket, személyes-, társas- és módszerkompetenciákat.

A cukrász képzés elvégzését követően szebbnél szebb és rendkívül finom cukrászkészítményeket, fagylaltokat és más hidegcukrászati termékeket állíthatsz majd elő, megtanulod a termékekre jellemző ízeket, megjelenési formát, és az aktuális vásárlási és fogyasztási trendekhez alkalmazkodva dolgozhatsz. Természetesen betekintést kapsz a higiéniai, balesetvédelmi és munkavédelmi előírásokba is.


A cukrász képzés témakörei

11518-16 Élelmiszerismeret
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
11521-16 Cukrász szakmai idegen nyelv
11522-16 Cukrász szakmai feladatok
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
11497-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.

Cukrászként


Vizsgák

Az egyes modulokból modulzáró vizsgákat tartunk. Sikeres modulzáró vizsgákat követően vehetsz részt a képzést lezáró vizsgán. Ennek díja 50 000 Ft.


Végzettség

A Cukrász képzés sikeres elvégzéséről OKJ-s bizonyítványt adunk, amellyel elhelyezkedhetsz alkalmazottként, dolgozhatsz alvállalkozóként vagy akár saját vállalkozást is alapíthatsz.


Az oktatók

A szakmai elméleti és gyakorlati oktatásban a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény és a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény előírásainak megfelelő végzettséggel rendelkező pedagógusok és/vagy egyéb szakemberek vesznek részt.


A cukrász képzés ára

A teljes, 10 hónapos cukrász képzés díja 250 000 Ft.
A képzés díjának kiegyenlítéséhez igény esetén részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Beiratkozáskor 50 000 Ft, majd 10 hónapon keresztül havonta 20 000 Ft fizetendő.

Az ár tartalmazza:

Szükséges előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

A képzés hossza: 10 hónap

Oktatási napok: heti 1 alkalom elmélet 15:00 – 20:00 óráig, valamint a 3. hónaptól további 2-3 alkalom gyakorlati képzés.

A képzés helyszíne: Az oktatás a Wabi Beauty Center modern tantermeiben zajlik. A gyakorlati képzések egy része tanműhely rendszerben, másik része egyénre szabottan, külön időbeosztás szerint a Wabi Beauty Center éttermi konyháján történik.

Azért válaszd a WABI Academy cukrász képzését, mert

Mire vársz?
Valósítsd meg az álmodat, legyél te is cukrász!

Jelentkezz MOST a hamarosan induló cukrász képzésre!
A helyek gyorsan betelnek, ne maradj le!

 

A jelentkezés folyamata

A cukrász képzésre a Jelentkezem gombra való kattintással, e-mailben tudsz jelentkezni. Ezt követően a Wabi Academy oktatásszervezője 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


A cukrász képzésen való részvétel feltételei


A beiratkozáshoz szükséges okmányok

A beiratkozást követően Felnőttképzési Szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a képzés paramétereit: a képzési formát, a képzési időt, a képzési óraszámot, a képzési helyszíneket, a képzési- és vizsgadíjat, a képzés során nyújtott teljesítmények ellenőrzési és értékelési módját, a vizsgára bocsátás feltételeit, a vizsgáztatás módját, valamint az intézmény és a részt vevő kötelezettségeit.

Jelentkezz MOST a cukrász képzésére!

Aktuális képzéseink