Menü
Jelentkezés

Mit tanulhatsz


Tájékoztatjuk, hogy a szakképzés átalakulása miatt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem indítjuk képzéseinket.

Szépségtanácsadó

OKJ szám: OKJ szám: 52 815 04
A képzési program nyilvántartási száma: E-000987/2014/A008

Vonz a divat és a szépségipar világa?
Szívesen dolgoznál szépségtanácsadóként vagy nyitnál egy saját szalont?
Az általános elmélet mellett az aktuális trendek finomságait is meg akarod tanulni?

Jelentkezz MOST a Wabi Academy Szépségtanácsadó képzésére!

 

A képzés célja

A szépségtanácsadó képzés célja olyan elméleti és modern szakmai tudással rendelkező szakemberek nevelése, akik a művészet-, a divat- és a stílustörténeti alapokra támaszkodva adnak tanácsot az aktuális divatirányzatoknak megfelelően, miközben szem előtt tartják az egyén személyiségjegyeit, stílusát és életvitelét is. Lelkiismeretes, igényes és aprólékos odafigyeléssel ajánl sminket, frizurát, körömlakkozási megoldásokat és öltözködési tippeket.

A szépségtanácsadó jártas a különböző műszempillarakási technikákban, elkészíti a vendég stílusának megfelelő sminket, arc- vagy testfestést valamint tanácsot ad a nem professzionális kozmetikumok használatával kapcsolatban.


A Szépségtanácsadó képzés témakörei

11728-16 Munkavédelem és marketing
11729-16 Szépségtanácsadás

A képzés elvégzése után szépségtanácsadóként


Vizsgák

Az egyes modulok lezárásaként ún. modulzáró vizsgákat tartunk. A sikeres modulzáró vizsgákat követően vehetsz részt a képzést lezáró vizsgán. Ennek díja 50 000 Ft.


Végzettség

A Szépségtanácsadó képzés sikeres elvégzéséről OKJ-s bizonyítványt adunk, amellyel elhelyezkedhetsz alkalmazottként, dolgozhatsz alvállalkozóként vagy akár saját szalont is nyithatsz.


Az oktatók

A szakmai elméleti és gyakorlati oktatásban a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény és a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény előírásainak megfelelő végzettséggel rendelkező pedagógusok és/vagy egyéb szakemberek vesznek részt.


A Szépségtanácsadó képzés ára

A teljes, 5 hónapos Szépségtanácsadó képzés díja 250 000 Ft. A képzés díjának kiegyenlítéséhez igény esetén részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Beiratkozáskor 50 000 Ft, majd 5 hónapon keresztül havonta 40 000 Ft fizetendő.

Az ár tartalmazza:

Szükséges előképzettség: érettségi
A képzés hossza: 5 hónap
Oktatási napok: heti 1 alkalom 15:00 – 20:00 óráig, valamint a 2. hónaptól további 2-3 nap a gyakorlati képzés.
A képzés helyszíne: Az oktatás a Wabi Beauty Center modern tantermeiben zajlik. A gyakorlati képzések egy része tanműhely rendszerben, másik része egyénre szabottan, külön időbeosztás szerint a Wabi Beauty Centerben történik.


Azért válaszd a Wabi Academy Szépségtanácsadó képzését, mert

Ne maradj le a hamarosan induló Szépségtanácsadó képzésről!
Jelentkezz MOST!

 

A jelentkezés folyamata

A Szépségtanácsadó képzésre a Jelentkezem gombra való kattintással, e-mailben is tudsz jelentkezni. Ezt követően a Wabi Academy oktatásszervezője 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


A Szépségtanácsadó képzésen való részvétel feltételei

A beiratkozáshoz szükséges okmányok


A beiratkozást követően Felnőttképzési Szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a képzés paramétereit: a képzési formát, a képzési időt, a képzési óraszámot, a képzési helyszíneket, a képzési- és vizsgadíjat, a képzés során nyújtott teljesítmények ellenőrzési és értékelési módját, a vizsgára bocsátás feltételeit, a vizsgáztatás módját, valamint az intézmény és a részt vevő kötelezettségeit.

Jelentkezz most a Szépségtanácsadó képzésre!

Aktuális képzéseink